Возврат на главную

Подпишитесь

Можно подписаться на новости "Слова". Поклон каждому, кто разделяет позицию сайта. RSS

Страницы сайта

Последние комментарии

Святкова історія

Anti-Colorados

Эта публикация есть и на русскомРемарки «Слова»


Святкова історіяВід редакції.

Цю історію надіслав один з наших читачів Сергій. Пропонуємо її у тому вигляді, в якому і отримали.

Вечір, 23 серпня. Болгарія, Разложского долина, спа-готель.

Я, керуючий готелю, та мій фінансовий директор сидимо за столиком ресторану готелю, п’ємо вино і тихо розмовляємо. Готель сповнений під дах, гості сидять на вулиці в літньому ресторані, п’ють, слухають живу музику. У залі ресторану, крім нашого столика, зайняті ще пару столиків.

До зали входить «сів дебел чічка» — товстий сивий дядько, на шиї золотий ланцюг товщиною в палець, і збирає навколо себе офіціанток. Починає щось наполегливо пояснювати їм. А офіціантки мотають головами, мовляв не можна, заборонено. Через кілька хвилин такої розмови одна з офіціанток підходить до нас і каже, що цей пан просить музикантів заспівати російські пісні, а музиканти йому відмовляють. І недарма відмовляють, бо в цьому готелі співати російські пісні категорично заборонено.

Дядько побачив, що одна з офіціанток підійшла до нас, і підбігає теж до нас. Так як дядько гість готелю, і він підійшов до нас, офіціантка нас представила, що це мовляв фінансовий директор і керівник готелю і відійшла. Далі між нами відбувається такий діалог.

Він: Я руській. У мєня сєгодня дєнь раждєнія. Я прасіл музикантов спєть рускіє пєсні, а оні отказалісь, гаварят запрєщєно Можетє пазволіть музикантам пєть рускіє пєсні?

Я: Я українець. Дайте відповідь мені на одне питання: чий Крим?

Він: Ну шо ви. Ета політіка. Ми сєйчас атдихаєм. Я просто хочу послушать рускіє пєсні.

Я: Ви, руськіє відпочиваєте, а ми, українці, воюємо. Так чий Крим?

І тут дядько вибухає. Відбігає від столу і кричить: Фашисти! Бендеравци! Етат атель нада срочна закрить! Я всєм раскажу про вас! Ви пажалєєтє!

І тікає. У ресторані німа сцена. Офіціантки і гості за іншими столиками піднімають щелепи з підлоги.

Я зрозумів, що День Українського Національного Прапора прожив недарма і вдало відсвяткував. Випили ще по чарочці за наш український національний прапор і пішли спати. Завтра День Незалежності, парад, треба бути в формі.

Зі святом друзі!

Слава Україні!

Источник«Линия обороны»

 
Слово

Размер шрифта

Размер шрифта будет меняться только на странице публикации, но не на аннотациях

Рубрики

Полсотни последних постов